Κομισιον: συντομα επιστρεφουν στην αθηνα οι επικεφαλης της τροικας...

20:45 25/1/2016 - Πηγή: Fimotro
...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ...
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν οι επικεφαλής της διαπραγματευτικής...
ομάδας των Θεσμών στην Αθήνα, σε συνέχεια της ανταλλαγής πληροφοριών που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τον ανταποκριτή του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» στις Βρυξέλλες για το κατά πόσον οι διεργασίες
του Σαββατοκύριακου μας φέρνουν πιο κοντά στην επιστροφή των επικεφαλής, ο Μαργαρίτης Σχοινάς αρκέστηκε στο να δηλώσει πως «η σημερινή απάντηση είναι "σύντομα"», εννοώντας πως αναμένεται να συλλέγουν όλες οι πληροφορίες εντός της εβδομάδας.

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον ένα χρόνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη μη ένταξη των φορολογικών μεταρρυθμίσεων των αγροτών στις δράσεις της πρώτης αξιολόγησης, η Επιτροπή, μέσω του Μαργαρίτη Σχοινά, δεν πήρε θέση.

Πατάλληλα, δεν σχολίασε περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Θεσμών και ελληνικών αρχών.

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε: «Δεν θα εμπλακούμε σε συγκεκριμένα ζητήματα του αποτελούν τη θεματολογία της συζήτησης με τις ελληνικές αρχές, καθώς, όπως γνωρίζετε, προτιμούμε να αφήνουμε τη διαδικασία στα χέρια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τη διαπραγμάτευση και να μην σχολιάζουμε στον Τύπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα