"κολλησε" η ιστοσελιδα της βουλης λογω των ποθεν εσχες

Μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας παρουσιάζει σήμερα το επίσημο site της Βουλής το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες καθώς σήμερα δημοσιοποιήθηκαν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης...
«πόθεν έσχες» νυν και πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών και υπευθύνων οικονομικών των κομμάτων για το οικονομικό έτος 2010, από την διαδικτυακή πύλη της Βουλής.
Η ανάρτηση των σχετικών στοιχείων
έγινε στην διαδικτυακή πύλη της Βουλής των Ελλήνων, αφού προηγήθηκε έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου (άρθρο 21, Ν. 3023/2002) και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Ηδη έχουν αρχίσει να προκύπτουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις μεταβολές των περιουσιακών στοιχείων που δηλώθηκαν. Θα ερευνηθεί σε 11 περιπτώσεις η πιθανότητα να «βγήκαν» στο εξωτερικό καταθέσεις.

Το οικονομικό έτος του 2010 αφορά δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τη χρήση του 2009, όταν δεν είχαν ξεκινήσει οι περικοπές αποδοχών και στις αποδοχές των βουλευτών, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Οι μειώσεις αυτές υπερβαίνουν το 45% ετησίως.
Keywords
Τυχαία Θέματα