ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

16:21 25/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Σε πρόωρες εκλογές θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος έκανε επίσης λόγο για «ανεπάρκεια στελεχών», αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα...

Μιλώντας στο ρ/σ Real FM, ο Γ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός
θα κάνει μέσα στη χρονιά εκλογές και μάλιστα «το φθινόπωρο». Όπως υποστήριξε, εκλογές θα γίνουν γιατί ο πρωθυπουργός «δεν αντέχει». «Με αυτό το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει. Το ξέρει. Ο άνθρωπος έχει μία ανεπάρκεια στελεχών», πρόσθεσε.
Σημείωσε ακόμη ότι έχει σκοπό να ρίξει ο ίδιος την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: «Το έκανα το 1989, θα το ξανακάνω και τώρα. Αυτή η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής», είπε και υποστήριξε ότι έδωσε μια ευκαιρία στον πρωθυπουργό με το Μνημόνιο για να βοηθήσει τη χώρα, αλλά «διαπίστωσα ότι είναι ανεπαρκής, απονευρωμένη, άχρηστη, αν θέλετε. Θα τους πολεμήσω να τους ρίξω. Αν θέλει τώρα η ΝΔ να με ακολουθήσει, έχει καλώς».
Για τη ΝΔ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για «φοβικά σύνδρομα». Είπε ότι ο ίδιος είναι ανοιχτός άνθρωπος που ψάχνει το διάλογο, αρκεί να βρει απέναντί του άνθρωπο. Όμως, «δεν βρίσκω άνθρωπο. Βλέπω φοβισμένους ανθρώπους. Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι φοβούνται τη σκιά τους, φοβούνται το συνεργάτη τους. Αν φύγει από αυτά τα φοβικά σύνδρομα ο κ. Σαμαράς, ξέρει το τηλέφωνό μου, ξέρει τη διεύθυνσή μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα