Καμμενος κατα τσακαλωτου : ntρεπομαι που ειναι στα αγγλικα το κειμενο...

03:06 11/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Ως την πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχει βρεθεί στη ζωή του χαρακτήρισε ...
την αποψινή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή άφησε αιχμές κατά του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Ντρέπομαι που είναι στα αγγλικά το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις που κατατέθηκε στη Βουλή», είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας
πάντως πως η συμφωνία της κυβέρνησης δεν είναι μνημόνιο, αλλά «η οριστική έξοδος από την κρίση».

«Αν ψηφίζαμε με μόνο γνώμονα τη συνείδησή μας, θα ακουγόταν το μεγάλο όχι του λαού», ανέφερε και σημείωσε ακόμη πως το συγκεκριμένο κείμενο περιλαμβάνει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα.

«Καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις. Αλλιώς συμφωνήθηκαν ορισμένες διατάξεις και αλλιώς μας έρχονται», πρόσθεσε και σημείωσε ότι για το προσωπικό του στρατού εγγυάται ο ίδιος ότι δεν θα κοπεί ούτε ένα ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι δεν φοβάται το Grexit, αλλά μόνο τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο για αυτό και όπως είπε, με «βαριά καρδιά», θα ψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία με τους Θεσμούς.

Κατά την ομιλία του ο κ. Καμμένος είπε ακόμη πως το κοινό νόμισμα έγινε «ρόπαλο» που χρησιμοποιούν οι δανειστές κατά της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι το σχέδιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ», δεν θα περάσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα