Η πρωτη οικογενεικη χριστουγεννιατικη φωτογραφια της πριγκιπισσας charlotte...

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι έτοιμη να γιορτάσει φέτος τα πρώτα της Χριστούγεννα...
καθώς ποζάρει στην οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στον μεγάλο της αδερφό, πρίγκιπα Γεώργιο.

Η μόλις 6 μηνών πριγκίπισσα και ο 2 ετών αδελφός της κλέβουν την παράσταση στην εορταστική καρτ ποστάλ που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα στείλουν για να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα
σε συγγενείς και φίλους.

Η αξιολάτρευτη φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο μέσα από τους λογαριασμούς που διαθέτει σε Twitter και Instagram το παλάτι Kensington.

Η φωτογραφία θυμίζει πολύ αυτές που είχε τραβήξει η Κέιτ την πριγκίπισσα Charlotte αφού φοράει το ίδιο φουστανάκι για το οποίο είχε γραφτεί τότε πως ήταν δώρο της νταντάς της.

Η οικογένεια θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στην εξοχική τους κατοικία στο «Anmer Hall» όπου θα βρεθούν εκεί και οι γονείς της Κέιτ αφού το ζεύγος παρευρεθεί πρώτα στην εκκλησία με τους γαλαζοαίματους.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το δώρο της Charlotte και του Γεώργιου για τις γιορτές αλλά είναι γνωστό ότι ο μικρός πρίγκιπας αγαπάει ιδιαίτερα τα αεροπλανάκια, τα ελικόπτερα και γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Για την περίοδο που η οικογένεια θα μείνει εκεί έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από το «Anmer Hall» προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών. Παρά το γεγονός ότι οι δύο γονείς είναι υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά τους που και που δημοσιεύουν κάποιες φωτογραφίες τους μιας και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα