''η φορολογικη διοικηση θα παραμεινει δημοσια''...

16:30 9/4/2013 - Πηγή: Fimotro
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ...
Τη διαβεβαίωση ότι ο δημόσιος χαρακτήρας της φορολογικής διοίκησης θα παραμείνει, έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες ...
Οικονομικές Υπηρεσίες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΔΟΥ ενημερώθηκε για την ανάγκη ανακατανομής του υφιστάμενου προσωπικού, καθώς και την απεμπλοκή των ΔΟΥ
από εργασίες που δεν εμπίπτουν στο φορολογικό αντικείμενο, ενέργειες που θα απελευθερώσουν δυναμικό το οποίο θα επικεντρωθεί στο ελεγκτικό και εισπρακτικό έργο του Υπουργείου.
Όσον αφορά τη στελέχωση, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των διοικητικών δομών και υπηρεσιών των Υπουργείων, που επεξεργάζεται το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η άποψη της πολιτικής ηγεσίας ήταν ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση τα επόμενα χρόνια.
Ωστόσο οι εφοριακοί ήδη από την προηγούμενη παρασκευή έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην φορολογική πολιτική αλλά και στον κίνδυνο να χαθούν θέσεις εργασίας από τον κλάδο. Η πρώτη προειδοποιητική απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 23 Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα