Η ερτ βομβα ετοιμη να εκραγει στα χερια του κυβερνητικου εκπροσωπου

12:54 7/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Γ. Μαρ.
Aγαπητό Fimotro,
Μετά την αναβολή του Δ.Σ. της Πέμπτης και τη σύγκρουση Προέδρου –Δ/ντος, βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει στην ΕΡΤ και στα χέρια του κυβερνητικού εκπροσώπου, εαν στο Δ.Σ. της Δευτέρας δεν...
βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για την στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των εσω, οι λανθασμένες επιλογές προσώπων δημιουργούν τεράστια προβλήματα συνεργασίας στους κόλπους της ΕΡΤ
και των κομμάτων.
Προσωπικό και συνδικαλιστές της ΕΡΤ προεξοφλούσαν οτι με την έλευση του Καλημέρη με την χάρλευ και το χόμπυ της τηλεόρασης και τον πλούσιο πεθερό, μαζί με τον Σπυρόπουλο θα αναβίωνε η εποχή Παναγόπουλου με σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ, ατασθαλίες και κακοδιαχείρηση, θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν και σήμερα την δικαιοσύνη.
Σήμερα με βάση τα στοιχεία αναβιώνει η ίδια εποχή με μια διαφορά, ολη η ΕΡΤ περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια της ΔΗΜΑΡ. Μόνο η Ρεπούση λείπει, όπως λένε. Σπυρόπουλος, Μπράμος, Μάης, Θωμόπουλος είναι οι άνθρωποι που θα ελέγχουν τα πάντα. Ο Μπράμος μάλιστα αναλαμβάνει την ΕΤ1.
Μαζί με τον Σπυρόπουλο δαπάνησαν εκατομμύρια ευρώ για την Walt Disney, με τα κρασιά και τις σαμπάνιες στις Κάννες. Βonus χιλιάδων ευρώ και μισθό 10.000 ευρώ, τώρα έρχεται με 4.000, φτώχεια καταραμένη.
Ο Μάης είναι μια ειδική περίπτωση την οποία επέβαλαν εξωθεσμικοί παράγοντες. Σύζυγος πρώην γνωστής παρουσιάστριας και πεθερού με βαρύ πορτοφόλι, μένει σε πολυτελή βίλα στα Β. Προάστεια. Είναι υπάλληλος της ΕΡΤ σε εφεδρεία και υπο καθεστώς συνταξιοδότησης. Κολητός με Σπυρόπουλο και δ/ντης του γραφείου του στην προηγούμενη θητεία του με αδιευκρίνιστη ιδεολογία.
Νεοδημοκράτες και Πασοκτζήδες ετοιμάζονται να κατηφορήσουν προς Συγγρού και Ιπποκράτους για να διαμαρτυρηθούν, πιστεύουν οτι τον έλεγχο της ΕΡΤ έχει η ΔΗΜΑΡ, ενω μια άλλη ομάδα ετοιμάζεται για το Μαξίμου.
Η συνεδρίαση της Δευτέρας θα είναι πολύ θερμή εαν δεν βρεθεί μέση λύση. θα περιμένουμε την συνεδρίαση της Δευτέρας και θα επανέλθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα