''η ελλαδα θα εχει ολοκληρωσει τα πρωτα εξι προαπαιτουμενα εως τα τελη ιουλιου''...

08:14 20/6/2014 - Πηγή: Fimotro
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΔΟΣΗ...
Διαβεβαιώσεις του Γκίκα Χαρδούβελη, στην παρθενική του εμφάνιση σε Εurogroup ως υπουργός Οικονομικών, ότι η Ελλάδα θα έχει ολοκληρώσει τα πρώτα έξι προαπαιτούμενα...
που συνδέονται με την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ έως τα τέλη Ιουνίου.

Κατά
την κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της συνεδρίασης του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στο Λουξεμβούργο, ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ καλωσόρισε τον Γκ. Χαρδούβελη στο συμβούλιο, και όπως ανέφερε ο κ. Χαρδούβελης διαβεβαίωσε τους ομολόγους του πως η ελληνική κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τα πρώτα έξι προαπαιτούμενα έως τις αρχές Ιουλίου.

"H Ελλάδα έχει πετύχει πολλά σχολίασε πάντως, προσερχόμενος στο Eurogroup, ο Γερμανός υπουργος Oικονομικών Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι "πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, καθώς η χώρα σε μόνιμη βάση πρέπει να παίρνει δύσκολες αποφάσεις οι οποίες συναντούν ισχυρές εσωτερικές πολιτικές αντιδράσεις".

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι για την Ελλάδα είναι διαθέσιμα 2 δισ. ευρώ, όμως όπως σημείωσε η εκταμίευση τους "εξαρτάται από την υλοποίηση των προαπαιτούμενων".

Πηγή: newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα