''η ελια θα εκφρασει την κεντροαριστερα της ευθυνησ''...

16:41 30/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος...
Το λόγο πήρε πρώτος ο κ. Λοβέρδος
σημειώνοντας πως η «Ελιά» είναι ένα πολιτικό σχήμα
«δίχως εγωισμούς και ματαιοδοξίες».

Ο κ. Λοβέρδος είπε πως το σχήμα αυτό βάζει όρια στους «ακραία νεοφιλελεύθερους», φωτογραφίζοντας τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα είπε πως η «Ελιά» βάζει όρια σε αυτούς που στο υπουργείο Ανάπτυξης την περίοδο 2007-2009 εκτίναξαν στα ύψη τις τιμές στα φάρμακα και τώρα το παίζουν μεταρρυθμιστές, καταστρέφοντας χωρίς λόγο και χωρίς να συνεννοηθούν ούτε καν στο εσωτερικό τους, έναν ολόκληρο χώρο. Οι δυνάμεις της «Ελιάς» μέσα κι έξω από την κυβέρνηση δίνουν μάχη αυτές τις μέρες για να κρατήσουν στη ζωή ολόκληρες κοινωνικές τάξεις, που βάφτισαν υποχρέωση της χώρας τις εμμονές και τις δεσμεύσεις τους".

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος είπε πως η «Ελιά» θέλει να εκφράσει το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και την κεντροαριστερά της ευθύνης.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως η προσπάθεια της συγκρότησης του κεντροαριστερού πόλου θα συνεχιστεί και μετά τις ευρωεκλογές. Υπογράμμιςε, δε, πως η ψήφος στην Ελιά είναι ψήφος στη σταθερότητα της χώρας, για την ανάκαμψη της οικονομίας και της ενότητας του ευρύτερου χώρου.
Για τη σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή είπε πως θα δοθεί μια μάχη "τεραστίων διαστάσεων", στην οποία επιβεβαιώνεται η οριστική στροφή προς την έξοδο από το μνημόνιο. Τέλος ο κ. Βενιζέλος ανέφερε για μια ακόμη φορά πως η στρατηγική της εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ "απέτυχε από τα αποδυτήρια".
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα