Η "αγορα" που κυκλοφορει εκτακτως αυτη την παρασκευη

19:16 16/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο σε BMW-Mercedes!» κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης... κατά των υπευθύνων των δύο εταιρειών για τα κακουργήματα της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Επίσης η «Αγορά»:

• αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση προτίθεται να υποβάλει αίτημα στους δανειστές ώστε να μειωθεί στο 2% ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα από το 2018 και μετά.
• φέρνει στο φως
ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την παροχή κινήτρων στους φορολογουμένους ώστε να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για τις συναλλαγές τους.
• δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη συγκέντρωση της κίνησης πολιτών #παραιτηθείτε, τα «πηγαδάκια», τις selfies και τα απρόοπτα.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορούμε να μειώσουμε τους φόρους» και του αντιπροέδρου της Νέα Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Πρέπει να συνεννοηθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σύνταγμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα