Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:27 6/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Τελευταίο “χαρτί” ο ΦΠΑ στα νησιά» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στο Eurogroup της Δευτέρας η κυβέρνηση, για να επιτύχει... συμφωνία, θα προτείνει την αύξηση του φόρου σε «πολυτελείς» τουριστικούς προορισμούς, αν οι εταίροι απορρίψουν το μεταρρυθμιστικό πακέτο που έχει ήδη κατατεθεί προς αξιολόγηση.
Επίσης, η «Αγορά»: · Φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
Πάνου Καμμένου, ο οποίος τονίζει: «Δημοψήφισμα αν μας πιέσουν οι δανειστές!»
· φέρνει στο φως την ρύθμιση για τις 100 δόσεις που θα παρουσιάσει η ελληνική πλευρά στο Eurogroup αλλά και τις ενστάσεις που έχουν διατυπώσει οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και του ΔΝΤ.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει: «Να ανοίξουμε άμεσα το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους» και του βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος επισημαίνει: «Μπορεί να προκύψει μεγάλος κυβερνητικός συνασπισμός». Τέλος, η «Α» δημοσιεύει φωτογραφίες από τα σπίτια του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σε Ακρόπολη και Αίγινα, τα οποία νοικιάζει όταν δεν τα χρησιμοποιεί. Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα