Φουντωνει η αντιπαραθεση συριζα-κκε

10:55 11/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Ανεβαίνουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες, με αφορμή τις κατηγορίες του Αλ. Τσίπρα ότι ο Περισσός δεν αντιλαμβάνεται την ιστορική ευθύνη του για συγκρότηση κυβέρνησης Αριστερά. «Το ΚΚΕ...
ανταποκρίνεται στην ιστορική του ευθύνη σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και αυτό ακριβώς
ενοχλεί και τον Αλ. Τσίπρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και σε άκρως δηκτικό ύφος καταγγέλλει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συνεργαζόμενους, τον Κίμωνα Κουλούρη, τη Λούκα Κατσέλη, το Χ. Κοτσακά, το Γ. Ραυτόπουλο και τόσους ακόμα εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους προχωράει αγκαλιά υπό τα χειροκροτήματα των αστικών δυνάμεων που τους στηρίζουν». Άμεση ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου, που σπεύδει να κατηγορήσει το ΚΚΕ ότι συντάσσεται με τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «ο καθένας αντιλαμβάνεται την ιστορική του ευθύνη όπως νομίζει και πράττει ανάλογα. Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ θα πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα αν της είναι αδιάφορο ποια κυβέρνηση θα υπάρχει την επόμενη των εκλογών, όπως επίσης θα πρέπει να αποφεύγει να υιοθετεί με ευκολία τα επιχειρήματα των κοινών μας αντιπάλων. Ο λαός είναι εκείνος που μας κρίνει όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα