Να πουμε και καμια αληθεια;

10:36 11/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
δεν ξέρω πόσο σοφή είναι η τακτική του επιτελείου του Σαμαρά, να καταναλώνει όλες τις πνευματικές του δυνάμεις για να χτυπάει το ΣΥΡΙΖΑ και φοβάμαι μήπως ξεμείνει (από δυνάμεις) και δεν...
μπορέσει να σώσει τη χώρα (όταν κι αν κληθεί να το κάνει). Επειδή ακούγονται πολλά λοιπόν, θα θέλατε μήπως να πούμε και καμία αλήθεια. Όπως ότι ο Αλέξης Τσίπρας
ήταν ο μοναδικός ο οποίος έκανε πραγματική αντιπολίτευση επί 2 χρόνια στον Γιώργο Παπανδρέου και ο μόνος που χρησιμοποίησε σκληρούς κι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον άνθρωπο που εξόντωσε τη χώρα.
Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι στήριζαν το ΓΑΠ και γινόντουσαν συνέταιροί του στην κυβέρνηση.
Και θέλετε και μία ακόμα αλήθεια; Δεν υπάρχει κόμμα ΣΥΡΙΖΑ με δώδεκα συνιστώσες! Αυτήν τη στιγμή για τους Έλληνες και για τους ξένους, υπάρχει το κόμμα του Τσίπρα.!! Ο οποίος λα'ι'κίζει,είναι θρασύς,αλλά κάποιοι (κι είναι πολλοί) τον ακούνε και τον παραδέχονται !! Κι είναι σίγουρο ότι στην πιθανή περίπτωση που δεν εκλεγεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ,θα κάνει μία πολύ δυνατή αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό άνω του 25%,η οποία θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να διεκδικήσει πάλι την εξουσία ,με ποσοστά πολύ μεγαλύτερα.!!

Και όντας ο Τσίπρας μόλις 38 ετών,δε φαντάζομαι ότι βιάζεται και πολύ να κυβερνήσει.Έχει τον πολιτικό χρόνο μπροστά του.Όπως μπροστά του έχει και ο Σαμαράς την ευκαιρία να γίνει ο Πρωθυπουργός που θα εφαρμόσει άμεσα ακόμα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα και θα παραλάβει την πρωθυπουργία στο μέσον του κυκλώνα χαρατσιών,φόρων και περικοπών για όλους τους πολίτες (που απορρέουν από τις υπογραφές που και ο ίδιος έβαλε) !!!!

Ευχαριστώ

Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα