Φευγουν απο τον συνδυασμο τατουλη λογω κομματικου χρισματος

16:25 3/2/2014 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΕΔΕ
Μετά την απόφαση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να συνεργαστεί με την ΝΔ και την ανακοίνωση Βουδούρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς είναι απελευθερωμένες τονίζουν...
κορυφαία στελέχη των κομμάτων στην Αθήνα.
Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει καιρό πριν αλλά όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ για τον Τατούλη για να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Πρωταγωνιστικό
ρόλο στις ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς παίζει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος. Ένα έντιμο ιστορικό στέλεχος της Πελοποννήσου, που έχει εξαιρετικό κύρος σε όλους τους χώρους.
Επικεφαλής του σχήματος θα τεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες. Ενας νέος πολιτικός μηχανικός, εξαιρετικά άφθαρτος, συνεπής πολιτικά και με διείσδυση στον χώρο της Αριστεράς.
Είναι ο άνθρωπος που έχει καιρό διαχωρίσει την θέση του από τον Τατούλη σε θέματα διαχείρισης κάτι που έχει ενισχύσει εντυπωσιακά το προφίλ του.
Έτοιμος από στιγμή σε στιγμή να ανακοινώσει την ένταξη του στο σχήμα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το 80% των εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων θα είναι υποψήφιοι στο νέο σχήμα.
Σοβαροί πολιτικοί κύκλοι θεωρούν ότι ο Δέδες παίρνει με άνεση την πρώτη Κυριακή την Κορινθία και θα παλέψει (μετά την ανακοίνωση του Βουδούρη) την Μεσσηνία.
Αυτό όμως που μετρά περισσότερο από όλα είναι ότι στον δεύτερο γύρο θα σαρώσει,διότι θα προστεθούν σε αυτόν όλες οι δυνάμεις πέραν της ΝΔ…!
Την κίνηση Δέδε στηρίζουν στον απόλυτο βαθμό και η «58» και ανένταχτα στελέχη της Αριστεράς και της κεντροδεξιάς. Είναι η αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που φέρνει τα πάνω-κάτω στην Πελοπόννησο.
Keywords
Τυχαία Θέματα