To χολιγουντ θρηνει...

15:53 3/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, Philip Seymour Hoffman που χτες βρέθηκε νεκρός με μία σύριγγα καρφωμένη στο χέρι του στο διαμέρισμα του ...
στο Μανχάταν, έχει σκορπίσει θλίψη σε όλον τον κόσμο. Το Χόλιγουντ θρηνεί για ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά του, που σε ηλικία 46 ετών και νικημένος από τον εθισμό του στα ναρκωτικά, βρέθηκε χτες νεκρός με μία σύριγγα καρφωμένη στο χέρι του, στο διαμέρισμα
του στο Μανχάταν. Λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός, η οικογένειά, οι φίλοι, οι πρώην συνεργάτες αλλά και άνθρωποι που γνώριζαν τον σπουδαίο ηθοποιό έγραψαν λόγια συγκίνησης για τον άδικο χαμό του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του ηθοποιού έγραψε:

«Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι από τον χαμό του αγαπημένου μας Phil και εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξη που έχουμε λάβει από όλους. Είναι ένας τραγικός και ξαφνικός χαμός και ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή την στιγμή πένθους. Σας παρακαλούμε να σκέφτεστε τον Phil και να προσεύχεστε γι’ αυτόν.»

Τα συγκινητικά λόγια για τον χαμό του Phil στο twitter:

Jim Carrey: «Αγαπημένε Philip, μία πολύ όμορφη ψυχή. Οι πιο ευαίσθητοι από εμάς μπορεί να μην αντέξουν την “φασαρία”. Να είσαι ευλογημένος.»

Susan Sarandon: «Ο Phillip Seymour Hoffman ήταν ιδιοφυής, γενναίος και γλυκός. Δεν το πιστεύω ότι έφυγε. Τεράστια απώλεια. Τα συλλυπητήρια μου στην γυναίκα του και τα παιδιά του.»

Christina Applegate: «Δεν έχω λόγια. Θα μας λείψεις!»

Aaron Paul: «Χάσαμε έναν από τους πιο σπουδαίους σήμερα. Philip Seymour Hoffman, RIP φίλε μου. Θα μας λείπεις κάθε μέρα για πάντα.»

Ricky Gervais: «Σοκαριστηκά και λυπητερά τα νέα. RIP Philip Seymour Hoffman. Ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς μιας ολόκληρης γενιάς και γλυκός, αστείος και ταπεινός άνθρωπος.»

Paris Hilton: «Είναι τόσο στενάχωρα τα νέα για τον Philip Seymour Hoffman. Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς. Προσεύχομαι για την οικογένειά του.»
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα