Φεσι 1,5 εκατ. ευρω απο τον δημοσιο οδιε στη δημοσια δεη...

16:45 15/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε πριν λίγες ημέρες ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, καθώς η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών ύψους ...
περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία χρέη αυξήθηκαν ραγδαία εδώ και ένα περίπου χρόνο. Ο υπό ιδιωτικοποίηση δημόσιος Οργανισμός, εποπτείας του υπουργείου Οικονομικών, έχει εξελιχθεί σε έναν πρώτης τάξεως οφειλέτη της, επίσης, δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού. Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί τα περιστατικά
φορέων του δημοσίου που κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης, καθώς δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ έχουν διακοπεί στο πάρκο Τρίτση και στο Δήμο Ζακύνθου.

Την ίδια ώρα, η ΔΕΗ αναλαμβάνει την υποχρέωση να επανασυνδέσει δωρεάν και παρά τα υψηλά χρέη το ρεύμα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς ιδιοκτήτης αλόγων που φιλοξενούνται στο προέβη σε υποβολή ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης της ΔΕΗ, επικαλούμενος την υγεία των αλόγων που συντηρούνται στον ιππόδρομο.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΟΔΙΕ αν και δεν καταβάλει το προαναφερόμενο ποσό, ζητά να δώσει μόνον τα 15.000 ευρώ και να επασυνδεθεί το ρεύμα άμεσα. Προσθέτει ωστόσο ορθώς δεν το κατέβαλε καθώς δεν το οφείλει.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα