ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟ Ο ΠΑΟ

09:26 8/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, λέει ο σοφός λαός, κάθε άλλο παρά σύμπτωση θα πρέπει να θεωρείται. Και η συμμετοχή του Παναθηναϊκού σήμερα (17.30, ΝΕΤ , Novasports 1) σε έναν ακόμα τελικό της Ευρωλίγκας αποδεικνύει το… αυταπόδεικτο: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο ΠΑΟ
είναι ο αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς...
του ευρωπαϊκού μπάσκετ την τελευταία δεκαπενταετία…
Έχοντας κατακτήσει 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (σε έξι τελικούς) από το 1996 κι ύστερα, οι «πράσινοι» καλούνται σήμερα (σε ώρα… πρωτόγνωρη για τελικό, λόγω… ιουδαϊκού αιτήματος) να ράψουν το έκτο αστέρι στη φανέλα τους. Το αν τα καταφέρουν ή όχι θα το ξέρουμε το σούρουπο. Το μόνο βέβαιο ως τώρα, ύστερα από τον θρίαμβο στον ημιτελικό της Βαρκελώνης επί της Σιένα, είναι ένα: ο Βασιλιάς… είναι εδώ!
Αντίπαλος του «τριφυλλιού» μία ακόμα μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού (;) μπάσκετ: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Πάργκο και του Σχορτσιανίτη. Μια ομάδα με εντελώς διαφοερτική αγωνιστική φιλοσοφία, ένα συγκρότημα που, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, κοιτάζει κυρίως πόσα καλάθια θα βάλει κι όσα πόσα θα φάει.
Ποιος θα επικρατήσει, λοιπόν; Η επιθετική φιλοσοφία των Ισραηλινών ή ο συνδυασμός «μελετηρής» άμυνας με αυτοματοποιημένο πικ εν ρολ; Η απάντηση λίγο μετά τις εφτάμιση απόψε!
Keywords
Τυχαία Θέματα