Ερτ, τις παραιτησεις σας κυριοι!

Γράφει ο "Παραερτικός"Αγαπητό Fimotro,Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κέρδισαν και μπράβο τους.Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΕΡΤ έβαλε ταφόπλακα στο ρόλο της και πλέον ο χρόνος κυλά αντίστροφα...
για αυτή.
Δύο ήττες μέσα σε ελάχιστους μήνες είναι πολλές. Και μιλάω για τις περιπτώσεις Στάη – Θωμόπουλου και Αρβανίτη – Κατσίμη με τους Σίμο και Λιάτσο.
Τι έκαναν; Στην πρώτη περίπτωση δημιούργησαν θέμα με την Ε. Στάη, έστησαν ΕΔΕ(!) και
στο τέλος, τα πήραν όλα πίσω.
Στη δεύτερη περίπτωση, έκοψαν τους Αρβανίτη – Κατσίμη, προχώρησαν σε βαρύγδουπες δηλώσεις και άρθρα και στο τέλος, τα πήραν όλα πίσω.
Τι κατάφεραν;Να χάσει η ΕΡΤ την αξιοπιστία της και όλος ο κόσμος να μιλά για χειραγώγηση και κατευθυνόμενη ενημέρωση.
Με τους απίθανους χειρισμούς τους, κατάφεραν να κρατήσουν την ΕΡΤ κλειστή, σε μια από της σημαντικότερες ειδησεογραφικά περιόδους.
Εξέθεσαν – εκτός από τους εαυτούς τους – και αυτούς που πήραν το μέρος τους (μέλη του Δ.Σ., δημοσιογράφους, εργαζόμενους κλπ).
Έδωσαν το ΟK στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να κλείνουν τη Δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, μόλις δεν βρίσκετε λύση σε κάποιο αίτημα ή πρόβλημά τους.
Σήμερα ήταν οι δημοσιογράφοι που έκλεισαν τηνΕΡΤ. Αύριο – και να είστε σίγουροι για αυτό – θα είναι η ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού οι κ.κ. Σίμος και Λιάτσος τους έδειξαν το δρόμο.
Τόσα και τέτοια λάθη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι πολλά. Λάθη και ήττες που είτε το θέλουν είτε όχι, τις χρεώνονται και ο κ. Καλημέρης και η Κ. Μαγιάση… τις χρεώνονται όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ, μηδέ εξαιρουμένου του Προέδρου κ. Τέλλη.
Ξαναλέω. Μπράβο στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που με τις κινητοποιήσεις τους βγήκαν κερδισμένοι. Όμως.
Κύριε Σίμο, κ. Λιάτσο, κ. Θωμόπουλε, κυρία και κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, αν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας πάνω σας, αν θέλετε να περνάτε την πόρτα του ραδιομεγάρου χωρίς να νοιώθετε ότι σας χλευάζουν και σας λοιδορούν, μπορείτε πλέον να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας. Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα, ώστε να διατηρήσετε ότι απέμεινε από την προσωπική και επαγγελματική σας αξιοπρέπεια, γιατί στην επόμενη φάση θα έχετε πλέον φτάσει στα όρια του εξευτελισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα