ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

15:17 4/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αφορούσε τη συζήτηση στη Βουλή επερώτησης βουλευτών της ΝΔ, σχολίασε επικριτικά ο Γιάννης Μιχελάκης, ασκώντας κριτική και υποστηρίζοντας ότι "αποσιωπά βασικές θέσεις της επερώτησης της ΝΔ". "Στο...
κείμενο που αριθμεί 512 λέξεις, τα σημεία της ομιλίας - απάντησης του αρμόδιου Υπουργού κ. Χρυσοχοίδη καταλαμβάνουν 431 λέξεις. Η επιχειρηματολογία, αντίθετα, της επερωτούσας αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σύνολό της καταλαμβάνει
έκταση 81 λέξεων", επεσήμανε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και τόνισε πως "στο ρεπορτάζ προηγούνται μια σειρά από θέσεις που ανέπτυξε ο υπουργός κ. Χρυσοχοίδης, μεσολαβούν, κατά παραχώρησιν μάλλον ελάχιστες λέξεις από την τοποθέτηση του πρώτου επερωτώντος βουλευτή της ΝΔ κ. Χατζηδάκη, αγνοούνται οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων βουλευτών της ΝΔ καθώς και του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου κ. Μαρκόπουλου και τελικώς , η αναφορά στις θέσεις του κ. Χατζηδάκη χρησιμοποιείται ως αφορμή για μια εκ νέου παράθεση θέσεων του κ. Χρυσοχοίδη και επιθέσεων προς τη ΝΔ".
"Πέραν του ότι αποσιωπούνται βασικές θέσεις της επερώτησης της ΝΔ εμφανίζεται ο κ. Χρυσοχοίδης να απαντά σε θέσεις της ΝΔ που ποτέ δεν παρουσιάστηκαν προηγουμένος", επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως "είναι απολύτως σαφές ότι το κείμενο μεταφέρει μόνο τις κυβερνητικές θέσεις. Δυστυχώς προστίθεται σε μια σειρά από κείμενα του ΑΠΕ που υποτιμούν τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και λειτουργούν στηρίζοντας την κυβερνητική προπαγάνδα.Τελικά τι άραγε σημαίνει το ΑΠΕ; Το ΑΠΕ σημαίνει την απόλυτη ΠΑΣΟΚικη ενημέρωση", υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος και προχώρησε καταγγέλοντας πρακτικές της διοίκησης του Πρακτορείου, κάνοντας λόγο "για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και μεθοδεύσεις σε βάρος εργαζομένων".
Ζήτησε μάλιστα να ενημερωθεί για σειρά αδιαφανών, όπως είπε, προσλήψεων που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στο ΑΠΕ, την ώρα μάλιστα που κόβονται μισθοί και δεσμεύτηκε πως θα επανέλθει στο θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα