ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2012 Ο ΟΜΠΑΜΑ

14:31 4/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Την πρόθεσή του να βάλει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2012, ανακοίνωσε σήμερα στο Ίντερνετ ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αναρτώτας βίντεο στην ιστοσελίδα του και αποστέλλοντας email στους υποστηρικτές του...

«Δεν πιστεύουμε στις ακριβές προεκλογικές εκστρατείες με διαφημίσεις στη τηλεόραση» γράφει στο ηλεκτρονικό του μήνυμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ,
Μπαράκ Ομπάμα που αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα μέσω διαδικτύου την πρόθεσή του να επανεκλεγεί το Νοέμβριο του 2012.
Στο ίδιο μήνυμα ο Ομπάμα πληροφορεί τους Αμερικανούς ότι υπέβαλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποψηφιότητά του στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή , γεγονός που τού επιτρέπει να συγκεντρώσει χρήματα από τους υποστηρικτές του.
Οι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του δημοκρατικού προέδρου προσβλέπουν σε ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων που θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
Στην ιστοσελίδα του Αμερικανού προέδρου ανακοινώνεται ακόμη ότι άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα και περιμένουν τους ψηφοφόρους να συζητήσουν με στελέχη των δημοκρατικών τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανοίξει ο δρόμος για τη δεύτερη μεγάλη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα