Επικινδυνες αποστολες...

11:38 8/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Αντικατάσταση του Χρήστου Παπουτσή περιμέναμε, μίνι-ανασχηματισμός μας προέκυψε. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ξαναγύρισε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μάλλον ο πρωθυπουργός τον επέλεξε, καθώς δήλωσε δημοσίως...
και ευθαρσώς ότι δε διάβασε το Μνημόνιο, γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις και δεν προλάβαινε. Εργατικός- σκέφτηκε ο Πρωθυπουργός- υπογράφει και ότι του δίνεις, χωρίς να το διαβάσει, αντιρρήσεις δεν φέρνει, ψηφίζει, άρα μας κάνει.
Η πετυχημένη τώρα Άννα Διαμαντοπούλου,
αφού έφερε την ψηφιακή άνοιξη στα σχολεία, καταργώντας τα βιβλία και αντικαθιστώντας τα με DVD και φωτοτυπίες, ολοκληρώνοντας την καταστροφή και στις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης, επιλέχθηκε από τον πρωθυπουργό, ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και στην προσπάθεια ανάπτυξης και ευημερίας της χώρας. Μη χαθεί τέτοιο ταλέντο, με τόσο βαθιά γνώση επί των ευρωπαϊκών θεμάτων.
Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Αρσακείων- Τοσιτσείων Σχολείων και όχι μόνο, Γιώργος Μπαμπινιώτης, ανέλαβε το Υπουργείο Παιδείας, κάνοντας, όπως είπε, εξαίρεση και υποχώρηση στον εαυτό του και τη συνείδηση του, γιατί οι στιγμές είναι δύσκολες και δε χωράνε αρνήσεις.
Τρεις νέοι υπουργοί- '' κομάντος '' ό,τι δηλαδή χρειάζεται τώρα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την Άννα Διαμαντοπούλου. Με άλλα λόγια, οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση. Διαφωνεί κανείς ;
Keywords
Τυχαία Θέματα