Επιασαν τον "δρακο του facebook" στην κω

14:15 22/6/2013 - Πηγή: Fimotro

ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΣΕ... ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΕΞΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον αποκαλούμενο «Δράκο» του Facebook που αν και είχε εθνική αποστολή στην ακριτική Κω,απέναντι από τα Τουρκικά παράλια, επί πολλές...

ώρες ημέρα και νύχτα «ψάρευε» κοριτσάκια» στο διαδίκτυο. Από την επιτόπια αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 31χρονου που κατείχε και χασίς με … σύνεργα κοπής,βρέθηκε αποθηκευμένη και γυμνή φωτογραφία της 11χρονης. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 44χρονης μητέρας του κοριτσιού που είναι ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ο 31χρονος μάλιστα και μέσω κινητού τηλεφώνου, προσπαθούσε να … δελεάσει ερωτικά το 11χρονο παιδί με ασελγείς προτάσεις. Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο Αρχιλοχίας από τις αρχές του προηγούμενου έτους, προσέγγισε τουλάχιστον πέντε(5) ανήλικα κορίτσια, μέσω δύο (2) προφίλ που διαχειριζόταν στην παραπάνω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλούσε μαζί τους, απευθύνοντας τους ασελγείς προτάσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τους ζητούσε να συναντηθούν από κοντά. Ακολούθησε έρευνα χθες πρωινές ώρες στο σπίτι του στην Κω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2,4) γραμμαρίων περίπου,
μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων περίπου,
ένας (1) τρίφτης κάνναβης που έφερε υπολείμματα – ίχνη κάνναβης,
δυο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ,
μία (1) συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων ( USB ),
ένα (1) κινητό τηλέφωνο,
μια (1) κάρτα SIM η οποία αντιστοιχεί στην επίμαχη τηλεφωνική σύνδεση
μια (1) κάρτα μνήμης ( micro - SD ).

Τα κατασχεθέντα πειστήρια και ναρκωτικά θα αποσταλούν αντίστοιχα στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην αρμόδια χημική υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών.
Keywords
Αναζητήσεις
drako tou.facebook
Τυχαία Θέματα