Επανεξεταση των συνθηκων ασφαλειας σε ολες τις αμερικανικες βασεις...

15:05 19/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να επανεξετάσει τις συνθήκες ασφάλειας σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο με αφορμή την φονική επίθεση στην Ουάσιγκτον...

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσακ Χέγκελ τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πως η Αμερική θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει το ενδεχόμενο μιας παρόμοιας επίθεσης στο μέλλον. Ο Χέγκελ επισήμανε ακόμα πως όπου εντοπιστούν κενά, ανεπάρκειες και παραλείψεις σε ζητήματα ασφαλείας στις αμερικανικές βάσεις θα διορθωθούν.
Ο Χέγκελ έχει ήδη διατάξει την αναθεώρηση των διαδικασιών ασφαλείας σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις καθώς και την αναθεώρηση της διαδικασίας που αφορά τους πολίτες που εργάζονται στις αμερικανικές βάσεις σε όλο τον κόσμο.
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα παραστεί την Κυριακή σε επιμνημόσυνη δέη ση για τα 12 θύματα της επίθεσης στη στρατιωτική ναυτική βάση με δράστη τον Άαρον Αλέξις, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.
Η νέα σφαγή έθεσε και πάλι το ζήτημα της οπλοχρησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μετά την αποτυχία του Κογκρέσου να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα