Απομονωσαν τη χρυση αυγη στη βουλη...

14:34 19/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Έμπρακτη απομόνωση της Χρυσής Αυγής υπήρξε στη Βουλή με αφορμή την κηδεία του Παύλου Φύσσα.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης...
πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του δολοφονηθέντος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης συμφώνησε.
Θετική στην πρόταση ήταν και η Χρυσή Αυγή με τον Ηλία Κασιδιάρη να επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό «προς όλους εκείνους που παριστάνουν τους ηλίθιους ότι δεν καταλαβαίνουν» πως το κόμμα του δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Αυτή τη φορά κανένας από τα άλλα κόμματα δεν απάντησε στις προκλήσεις.
Αμέσως, και ενώ οι βουλευτές (και της Χρυσής Αυγής) σηκώνονταν όρθιοι, ο κ. Παπαδημούλης απέσυρε την πρόταση, η οποία είχε ως περιεχόμενο την συμπόρευση των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είναι υποκρισία η Χρυσή Αυγή να καταγγέλλει όλο το σκεπτικό της πρότασης και μετά να αποδέχεται την ενός λεπτού σιγή. «Ο δράστης δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης», είπε χαρακτηριστικά.
Αμέσως η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη του έδωσε συγχαρητήρια λέγοντας «σε αυτό να σε χειροκροτήσω».
Για «γελοιότητα» έκανε λόγο ο κ. Κασιδιάρης που αποχώρησε μαζί με το κόμμα του.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια για το θέμα η Χρυσή Αυγή σχολίασε: «Οι ψηφοθήρες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν πρόταση για τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμην του 34χρονου και μόλις συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυραν φωνασκώντας. Μιλάμε για το χειρότερο είδος εκμετάλλευσης ενός τραγικού συμβάντος από κάποια άθλια κομματόσκυλα και από ολόκληρο το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα