Ελληνες βουλευτες στη σερβια...

11:33 20/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Το Σερβικό Κοινοβούλιο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κυριάκο Γεροντόπουλο.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του...
πρόγραμματος «Twinning», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 11-13 Φεβρουαρίου 2013. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, της ομαλής νομοθετικής λειτουργικότητας και της διαφάνειας του Σερβικού Κοινοβουλίου. Η Σερβία επέλεξε ως συνεργάτη το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο του 2014.
Κατά τις συνομιλίες με τους Σέρβους
συναδέρφους τους, οι Έλληνες Βουλευτές επισήμαναν ότι Ελλάδα υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας και εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η Σερβία θα λάβει σύντομα ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
«Η πρόοδος της Σερβίας στην πορεία προς της ΕΕ αποτελεί θετική εξέλιξη για όλες τις χώρες της περιοχής, διότι τα Βαλκάνια μπορούν να δώσουν στην Ευρώπη νέα δυναμική» επισήμανε ο επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας, κ. Γεροντόπουλος, κατά τη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση του Σερβικού Κοινοβουλίου Μιλίτσα Ντέλεβιτς.
Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Άκη Γεροντόπουλου με την επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Σερβικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα με την Πρόεδρο της επιτροπής κα Μίλιτσα Ντέλεβιτς και τους βουλευτές Λούμισα Στομίροβιτς και Λάζλο Βάργα.

Στην Μικρή Ολομέλεια της Σερβικής Βουλής, ο Γεροντόπουλος συμπροεδρεύει με την Μίλιτσα Ντέλεβιτς. Δεξιά του ο επικεφαλής του προγράμματος Βασίλης Σβολόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα