Μαξιμου, δεν σας κανει πια για τιποτα το ομορφοπαιδο; (ημερα 15η )

10:03 20/2/2013 - Πηγή: Fimotro

ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ... ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!Γράφει ο InsiderΜαξίμου,Σας υποσχεθήκαμε να εξηγήσουμε πως το Ομορφόπαιδο είναι πλέον ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΓΝΩΣΗ... ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΥΨΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. Ιδού και οιλεπτομέρειες: η ομάδα η αποτελούμενη από Παύλο Γερουλάνο, Θανάση Παπαγεωργίου, Γιωργανδρεα Ζάννο και Λάμπη Ταγματάρχη με την απόλυτη γνώση και έγκριση του Γιώργου Παπανδρέου, αποφάσισαν το 2010 να μεταφέρουν πόρους της ΕΡΤ σε ιδιώτες ανταγωνιστές της ΕΡΤ.
-----------------------
'Ενας τρόπος ήταν τα αθλητικά: η ΕΡΤ αγόραζε πανάκριβα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα από κοινού με ιδιωτικές ανταγωνιστικές της επιχειρήσεις. Μόνο που η ΕΡΤ πλήρωνε την μερίδα του λέοντος, όπως τα 31.2 εκατομμύρια ευρώ για το Champions League. 'Οπως καλώς γνωρίζετε, για την υπόθεση αυτή έχει παραπεμφθεί ήδη ο Λάμπης Ταγματάρχης για κακουργηματική απιστία.
Τι κάνει γι αυτό σήμερα το Ομορφόπαιδο; συνεχίζει κανονικώτατα την μεταφορά πόρων μεσω της πληρωμής των 31.2 εκατομμυρίων ευρώ, παρά την Νομική Γνωμοδότηση που έχει στα χέρια της η ΕΡΤ και λέει ότι η εξώφληση του ποσού σημαίνει παραπομπή και της σημερινής διοίκησης του Νίκου Σίμου για κακουργηματική απιστία.
Γιατί; Δεν θα βαρύνουν πολιτικά και την δική σας Κυβέρνηση η απόδοση ποινικών ευθυνών; Γιατί δεν ρωτάτε κάποιον από τους εξαίρετους νομικούς που έχετε εσείς στην διάθεση σας;
-----------------------
'Ενας δεύτερος τρόπος ήταν η εκχώρηση της συνδρομητικής βάσης της ERTWORLD σε όλο τον κόσμο σε ιδιώτες ανταγωνιστές της ΕΡΤ . Η συνδρομητική βάση των 70.000 συνδρομητών, η οποία σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα αποτιμάται σε τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις έως και 2.000 δολάρια ΗΠΑ ανά συνδρομητή, ενώ το "κόστος απόκτησης συνδρομητή" σήμερα στις ΗΠΑ πλησιάζει τα 1.000 δολάρια ανά συνδρομητή.
Η ΕΡΤ είχε διασφαλίσει με κόπους ετών το περιουσιακό αυτό στοιχείο που με μιά μετριοπαθή εκτίμηση αποτιμάται στα ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ μέσω Διεθνών Ανοιχτών Διαγωνισμών, στους οποίους όλοι οι πάροχοι συνδρομητικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο είχαν προσκομίσει, ως υπεργολάβοι, δεσμευτικές επιστολές ότι αποδέχονται τους όρους που έθετε η ΕΡΤ. Εξασφαλιζόταν έτσι μία απόλυτα διαφανής συμβατική σχέση με τους παρόχους, ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, ενώ αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά με τους παρόχους θα ήταν τα Δικαστήρια των Αθηνών και μόνο.
Η "Ομάδα Γερουλάνου" λοιπόν διέκοψε παράνομα αυτές τις συμβατικές σχέσεις και ανέθεσε το έργο με τουλάχιστον ύποπτες διαδικασίες σε ανταγωνιστή της ΕΡΤ, οποίος στην αρχή κρύφτηκε πίσω από κάτι "κινέζους" που στην πορεία γίναν άφαντοι αφήνοντας και ... φέσι στην ΕΡΤ.
Ποιός ήταν ο στόχος; να γίνει μεταφορά περιουσίας της ΕΡΤ μέσω της της εκχώρησης της συνδρομητικής βάσης της ΕΡΤ σε ανταγωνιστές, όπως και μεταφορά των πόρων της ΕΡΤ από συνδρομές σε ανταγωνιστές της ΕΡΤ.
Σημειώστε εδώ ότι το Ομορφόπαιδο έκανε απανωτές ερωτήσεις στη Βουλή και μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη για αυτές τις παρανομίες. 'Αρα δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να επικαλεστεί άγνοια, παρά μόνο συνειδητές επιλογές οι οποίες δημιουργούν πλείστα όσα ερωτήματα.
Η ΕΡΤ λοιπόν εξέδωσε παράνομα, χωρίς απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ και με υπογραφή Γενικής Διευθύντριας Τηλεόρασης Λένας Χοιδά, εγγυητική επιστολή στις 14.2.2012 υπέρ του ανταγωνιστή της ΕΡΤ ώστε αυτή να εισπράξει περί τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια από συνδρομητικά έσοδα της ERTWORLD, παρ' ότι δεν είχε καμμία συμβατική σχέση μαζί της.
Και τι κάνει το Ομορφόπαιδο μόλις αναλαμβάνει το Υπουργείο; επιλέγει να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και δίνει εντολή να γίνει "ανάθεση με διαπραγματεύσεις" της μεταφοράς του σήματος της ERTWORLD στην "εταιρεία" με κόστος ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
'Ομως, λίγο μετά την την ανάθεση αυτή στην "εταιρεία", ξεκινά έρευνα της υπόθεσης από τον Οικονομικό Εισαγγελεά Γρηγόρη Πεπόνη.
Παράλληλα, μετά την λήξη της "συμφωνίας" με τους "κινεζους" στις 5.9.2012, η "εταιρεια" συνέχισε να εισπράτει τα έσοδα από συνδρομές, πάνω απο 500.000 δολάρια έως σήμερα, χωρίς να έχει κανένα απολύτως δικαίωμα εκμετάλλευσης της ERTWORLD.
Το Ομορφόπαιδο λοιπόν βλέπει ότι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ της "φιλικής εταιρείας" διαπράττουν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ και, λόγω της έρευνας του Οικονομικού Εισαγγελέα, κινδυνεύουν.
'Ετσι, δίνει εντολη στην Διοίκηση της ΕΡΤ να ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ μέσω αναδρομικής... "ΑΝΑΘΕΣΗΣ".
'Ελα όμως που το Fimotro δεν τον αφήνει σε ησυχία να συνεχίσει την ...αγαθοεργία Γερουλάνου.
Και ΔΣ της ΕΡΤ και Νίκος Σίμος αρχίζουν να εκδίδουν αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις, που, και τίποτα άλλον να μην γνώριζε κανείς, θα του δημιουργούσαν πολλά ερωτήματα για τις .... μπουγάδες που κάνουν αυτή την ώρα... (λεπτομέρειες εδώ)
-----------------------
'Οπως σας γράψαμε και χθές, πρόκειται για μιά βρωμερή υπόθεση ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που προκαλεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ που γράφουμε συνολική ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ άνω των ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ πρός όφελος ιδιωτών.
Και αυτό χωρίς να συμπεριλάβουμε την μεταφορά πόρων ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ πρός τρίτους μέσω του Champions League, μεταφορά πόρων η οποία επίσης συνεχίζεται ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το θέμα; ή θα αφήσετε την θητεία του Ομορφόπαιδου στο Μαξίμου να ρίξει σκιές σε όλο το κτίριο;
Keywords
Τυχαία Θέματα