Εκσυγχρονισμος των καταστηματων του ομιλου μαρινοπουλος α.ε...

Το ανακαινισμένο δίκτυο καταστημάτων της στην Αλβανία εγκαινιάζει την 1η Νοεμβρίου η εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά των Βαλκανίων...

Η Μαρινόπουλος λειτουργεί πλέον στη χώρα 19 καταστήματα, εκ των οποίων τα 17 είναι σούπερ μάρκετ και τα δύο υπερ-μάρκετ, με χώρους πωλήσεων συνολικής έκτασης
17.838 τμ και συνολική επιφάνεια με τις αποθήκες 24.491 τμ.
Το δίκτυο της Μαρινόπουλος στην Αλβανία διακινεί 57.000 κωδικούς, απασχολεί 427 εργαζόμενους και συνεργάζεται με 237 προμηθευτές, πολλοί από τους οποίους είναι Έλληνες που εξάγουν τα προϊόντα τους στην αλβανική αγορά.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Μαρινόπουλος, Ζερόμ Λουμπέρ, «ο Όμιλος θα επιμείνει επενδυτικά στα Βαλκάνια, με στόχο τη διατήρηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και τη διεκδίκηση ανάλογης θέσης και στα Σκόπια, αλλά και τη διεύρυνση των μεριδίων του ανά τοπική αγορά».
Ο κ. Λουμπέρ τόνισε επίσης ότι «ο εκσυγχρονισμός του δικτύου στην Αλβανία εντάσσεται στον στρατηγικό επενδυτικό σχεδιασμό του ομίλου, που προβλέπει τη διάθεση έως το 2014 κεφαλαίων συνολικής αξίας 250 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα από τα οποία αφορούν στην Ελλάδα».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα