"ekoimhθη" ο... σταθμος της εκκλησιασ!

19:24 8/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο… Press@κιας
(κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
(από το : soccerplus.gr)
@ Οι αγώνες της Πέμπτης για το Top-16 της Euroleague αρχίζουν από τις 19:45 και θα μεταδοθούν απευθείας από τη ΝOVA:
* (19:45) Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα από το...
Novasports 4 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου.
* (20:00) Γαλατασαράι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports 3 σε περιγραφή
του Δημήτρη Καρύδα.
* (21:05) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Καντού από το Novasports7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
* (21;45) Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ από το Novasports 1 και Novasports HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη, σχόλιο του Φίλιππου Συρίγου και ρεπορτάζ της Τζούλιας Κοφίτσα.

Media news

@ Αναίτιες και αδικαιολόγητες έκρινε η Επιθεώρηση Εργασίας τις μειώσεις 20% στις αποδοχές των εργαζομένων του ΔΟΛ, που αποφάσισε η επιχείρηση το Δεκέμβριο και την υποχρεώνει να εξοφλήσει τα οφειλόμενα έως τις 20 Φεβρουαρίου. Ως γνωστόν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προσέφυγε μαζί με τις άλλες Ενώσεις του Τύπου, που καλύπτουν τους εργαζόμενους, στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΕΛ) στην Επιθεώρηση Εργασίας, διότι οι αποδοχές, που τους καταβλήθηκαν, από την εργοδότρια εταιρεία ήταν αναιτίως και αδικαιολογήτως μειωμένες κατά 20% περίπου.

@ Tην Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου εκδικάζεται στο δικαστήριο η αίτηση της Χ.Κ Τεγόπουλος (εκδότριας εταιρείας της «Ελευθεροτυπίας») για την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Ενόψει αυτής της δικαστικής διαδικασίας καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 14:00.

@ Φοβούνται παρέμβαση ΕΣΡ στο MEGA για την πρωτοφανή ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα προς τη 12χρονη Λίλιαν, νικήτρια του «Master Chef Junior», όπως γράψαμε σχετικά. Η… λυπητερή είναι στον δρόμο!

@ Τέλος στο… δυσοίωνο επαγγελματικό μέλλον της έβαλε η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στον ALPHA. Το προηγούμενο συμβόλαιό της έληγε στα τέλη Φεβρουαρίου και ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο ως σύμβουλος προγράμματος του σταθμού.

Radio news

@ Tην άμεση αναστολή της εκπομπής του ραδιοφωνικού σήματος του Σταθμού της Εκκλησίας, αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Στην απόφαση κατέληξε μετά την ενημέρωση που είχαν οι συνοδικοί ιεράρχες από τους μητροπολίτες Χαλκίδος Χρυσόστομο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και Πατρών Χρυσόστομο, οι οποίοι είχαν ορισθεί ως Τριμελής Επιτροπή για να συζητήσουν, με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος για την ανάγκη μείωσης των μισθολογικών αποδοχών του προσωπικού, λόγω αδυναμίας καλύψεως του ελλείμματος για το τρέχον έτος και προκειμένου να αποφευχθεί οπωσδήποτε η απόλυση εργαζομένων.

Οι αρχιερείς ανέφεραν ότι δεν εμφανίσθηκε κανείς εκπρόσωπος των εργαζομένων κατά την ορισθείσα συνάντηση και, εξαιτίας των ανελαστικών και πιεστικών οικονομικών δεδομένων, αδυνατεί να συνεχ
Keywords
Τυχαία Θέματα