Ντορα: ντροπη για τους υπουργους η μειωση των συνταξεων

19:13 8/2/2012 - Πηγή: Fimotro
«Ντροπή» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, το γεγονός «ότι ενώ αναζητούνται 460 εκατ. ευρώ, οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν σε περικοπές, κάτι που οδήγησε τελικώς στην απειλή των επικουρικών... συντάξεων, αλλά ακόμα και των κυρίων συντάξεων». Αυτό δήλωσε η κ. Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο,
προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή για τους υπουργούς οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους, τις επόμενες εκλογές, αντί να σκεφτούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους σήμερα».
Παράλληλα, είπε ότι ο λόγος της επίσκεψής της στον κ. Αβραμόπουλο, είναι η ανησυχία της για την αυξανόμενη ένταση στην περιοχή του Αιγαίου.Στη συνάντηση εξετάστηκε και το μισθολογικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. «Οι πληροφορίες από τον κ. Αβραμόπουλο», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, «είναι ότι το ειδικό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή, έχει συμφωνηθεί ότι κρατιέται, αλλά αυτό στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε και να συμβάλλουμε όλοι, είναι στην ανακούφιση, ιδιαίτερα των χαμηλότερων αξιωματικών και των ιπταμένων, σε μία πολύ δύσκολη και πολύ απαιτητική εποχή για όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα