Εκκληση σαχινιδη στη δημ.αρ...

16:04 3/11/2012 - Πηγή: Fimotro
Έκκληση στη ΔΗΜ.ΑΡ να υπερψηφίσει τα μέτρα απηύθυνε ο Φίλιππος Σαχινίδης κατά την ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου γίνεται συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
'' Ακούω τους συναδέλφους από τη ΔΗΜ.ΑΡ να λένε ...
ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την κοινή πορεία και να ζητούν προσωρινή απαλλαγή από τα καθήκοντα, να ξαποστάσουν λέει λίγο και μετά να συνεχίσουμε ξανά την πορεία μαζί '', τόνισε ο Φίλιππος Σαχινίδης.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους της ΔΗΜ.ΑΡ, ανέφερε : '' Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δώσουμε
ελπίδα και προοπτική στους νέους και στις νέες για να αναστρέψουμε την πορεία και να χτίσουμε μια Ελλάδα που θα έχει το δικό της μερίδιο στον παγκόσμιο καταμερισμό της εργασίας ''.
Όσο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ''αποφασίσαμε να στηρίξουμε μια κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας για να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα ώστε να επιταχύνει την έξοδο από την ύφεση (...)
'' Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει γίνει ούτε και πρόκειται να γίνει υποστύλωμα της ΝΔ ''.
Ταυτόχρονα επανέλαβε τη στήριξη του στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι '' εμείς λοιπό στηρίζουμε την κυβέρνηση, προκειμένου να εξασφαλίσει μια οριστική επίλυση στο πρόβλημα του χρέους, να διασφαλίσει τη συμμετοχή στη ευρωζώνη. Να διεκδικήσει ένα αναπτυξιακό και κοινωνικό πακέτο που θα στηρίξει τους Έλληνες πολίτες που θέλουν οι θυσίες τους να πιάσουν τόπο''.
Keywords
Τυχαία Θέματα