Ειδικη συνεργατης στο nbc η τσελσι κλιντον

Ως ειδική συνεργάτης προσελήφθη στο αμερικανικό δίκτυο NBC η Τσέλσι Κλίντον. Η 31 ετών κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της νυν υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον θα κάνει ρεπορτάζ για...
«οργανώσεις και ανθρώπους που εκπροσωπούν ό,τι καλύτερο καταγράφεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο», όπως ανακοίνωσε το δίκτυο.

Τα ρεπορτάζ της θα προβάλλονται στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, και συγκεκριμένα σε μία ενότητα με τίτλο «Κάνοντας την Διαφορά», και
σε ένα εβδομαδιαίο μαγκαζίνο.

«Η Τσέλσι είναι μία εξαιρετική γυναίκα που θα είναι σημαντική για το NBC News» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του NBC News Στιβ Κάπους.

«Δεδομένων των τεράστιων εμπειριών της, είναι σαν η Τσέλσι να προετοιμαζόταν για αυτή την ευκαιρία όλη της τη ζωή. Είμαστε υπερήφανοι που θα προσφέρει τα σημαντικά, μοναδικά της ταλέντα και την αφοσίωσή της στο NBC News» επισημαίνει.
Όπως ανακοίνωσε το NBC, η Τσέλσι Κλίντον η οποία ζει στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι, θα εξακολουθήσει να εργάζεται στο Ίδρυμα Κλίντον και θα συνεχίσει το διδακτορικό της στην Οξφόρδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα