Δραμα: θα μπορουσε να ειχε σκοτωσει την 22χρονη το αναισθητικο που της χορηγησε ο νοσηλευτης...

15:01 27/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Ραγδαίες και συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση του νοσηλευτή, ο οποίος φέρεται...
να νάρκωσε και να ασέλγησε σε βάρος 22χρονης ασθενούς.
Ο ανακριτής τού άσκησε επιπλέον διώξεις, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το σκεύασμα που χορήγησε στην νεαρά κοπέλα προκειμένου να προκαλέσει την πλήρη αναισθησία της και να προχωρήσει στις αρρωστημένες ορέξεις του, θα μπορούσε να έχει προκαλέσει στο θύμα του ανακοπή.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη στον ανακριτή της Δράμας, ωστόσο πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Αιτία, τα νέα
στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών αλλά και των υπευθύνων του νοσοκομείου.

Ο κλινικός νοσηλευτής που ήθελε να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της πολιτικής χορήγησε στη άτυχη κοπέλα μια επικίνδυνη αναισθητική ουσία, η οποία υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει και σε ανακοπή καρδιάς. Παράλληλα όταν οι συνάδελφοι του τον ρώτησαν τι χορήγησε στην 22χρονη κοπέλα, προκειμένου να προκαλέσει την καταστολή της, ο ίδιος αρνούνταν ότι της έδωσε κάποιο είδος υπνωτικού, θέτοντας έτσι της υγεία της κοπέλας σε άμεσο κίνδυνο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στο σπιτι του νοσηλευτή εντόπισαν δέκα αμπούλες με τη συγκεκριμένη αναισθητική ουσία οι οποίες ήταν άδειες. Ετσι οι διωκτικές αρχές προσπαθούν τωρα να ανακαλύψουν για ποιο σκοπό χρησιμοποιήθηκαν τα φαρμακευτικά σκευάσματα κι αν χορηγήθηκαν και σε άλλους ασθενείς του νοσηλευτή.
Ο 47χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στον ανακριτή, ενώ σύντομα αναμένεται να τεθεί και σε αργία από το νοσοκομείο της Δράμας.
Keywords
Αναζητήσεις
νοσηλευτησ δραμα τι αναισθητικο της εφωσε, www.nosileytis dramas ston anakrith.gr
Τυχαία Θέματα