''δινουμε μαχη και αντιμετωπιζουμε και πεμπτη φαλαγγα''...

22:09 11/1/2014 - Πηγή: Fimotro

Η ελληνική κυβέρνηση δίνει μάχη για να γίνονται σεβαστές διεθνώς οι θυσίες του ελληνικού λαού, ωστόσο «δυστυχώς υπάρχει πέμπτη φάλαγγα», κάποιοι που «για λόγους είτε ανοησίας, ...
είτε μικροκομματικής λογικής χαίρονται, ως μη όφειλαν, όταν κάποιοι αναπαράγουν αρνητικά στερεότυπα» για τη χώρα μας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο
Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τις θυσίες των ελλήνων πολιτών μεγάλες και σκληρές και τα επιτεύγματα, σε επίπεδο δημοσιονομικής προσαρμογής, μοναδικά.
«Αυτό λοιπόν, όταν το λέμε, ερεθίζουμε κάποιους οι οποίοι δεν θέλουν να το ακούν. Δεν θέλουν να ακούν ότι έως τώρα κανείς ευρωπαίος φορολογούμενος πολίτης δεν πλήρωσε κάτι πραγματικά για την Ελλάδα. Καμία χώρα δεν έβγαλε από το δικό της προϋπολογισμό κάτι για την Ελλάδα διακινδυνεύοντας το. Ότι όλοι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους, εφόσον η Ελλάδα πετύχει», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Επέκρινε δε όσους αναπαράγουν διεθνώς το στερεότυπο μίας Ελλάδας που ποτέ δεν θα βγει από την κρίση και το μνημόνιο γιατί «οι Έλληνες είναι νότιοι, ράθυμοι ή έχουν ροπή προς την απειθαρχία».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε επίσης την απόφαση την οποία έλαβαν από κοινού με τον Πρωθυπουργό για τη συγκρότηση Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε το ζήτημα της ανεργίας το σημαντικότερο το οποίο απασχολεί την ελληνική κοινωνία, κάθε οικογένεια, ιδίως σε ό,τι αφορά τους νέους.
Στο συμβούλιο θα συμμετέχουν ο κ. Σαμαράς, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος, καθώς και όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί, ο διοικητής του ΟΑΕΔ και όλοι οι οργανισμοί οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα