Διευρυνεται το προβαδισμα ομπαμα εναντι του ρομνεϊ

18:22 8/8/2012 - Πηγή: Fimotro

Όλο και πιο απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι Αμερικανοί για το μέλλον και την πορεία της χώρας, εντούτοις δεν «τιμωρούν» τον Δημοκρατικό πρόεδρο...
Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διευρύνει ελαφρά το προβάδισμά του έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos για το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters

Σχεδόν
τα δύο τρίτα των Αμερικανών θεωρούν ότι η χώρα οδεύει προς λανθασμένη κατεύθυνση. Μόνο το 31% θεωρεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται προς το σωστό δρόμο -το χαμηλότερο ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2011.

Πάντως, το προβάδισμα του Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ διευρύνεται συγκριτικά με τον Ιούλιο, με το 49% των ερωτηθέντων να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον νυν πρόεδρο έναντι 42% που στηρίζει τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Και σε αντίθεση με τα δημοσκοπικά ευρήματα του Ιουλίου, οι περισσότεροι ψηφοφόροι θεωρούν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ισχυρότερος έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ στους τομείς του φορολογικού, των θέσεων εργασίας και της οικονομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα