ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

18:41 31/3/2011 - Πηγή: Fimotro
Σε ανακριβείς πληροφορίες βασίζεται το χθεσινό ρεπορτάζ του Mega για την υπόθεση Ραπτόπουλου-Εxpress Service ΑΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου: «Το χθεσινό ρεπορτάζ του...
τηλεοπτικού σταθμού Mega για την υπόθεση ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΑΕ, βασίζεται σε ανακριβείς πληροφορίες. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, εδώ και αρκετό χρονικό
διάστημα, διενεργούν ελέγχους σχετικά με την εν λόγω υπόθεση. Διευκρινίζεται, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τον μέχρι τώρα έλεγχο, ο κ. Ραπτόπουλος έχει καταβάλει τον ΦΠΑ τoν οποίον αιτείται προς επιστροφή στη ΔΟΥ Καλλιθέας που αφορούσε το ρεπορτάζ.

» Επισημαίνεται όμως επίσης, και για μία ακόμη φορά ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει επιστρέψει κανένα απολύτως ποσό στον κ. Ραπτόπουλο από τα χρήματα που διεκδικεί από το Ελληνικό Δημόσιο διότι το αντικείμενο του ελέγχου είναι ακριβώς η διακρίβωση των ποσών και οι λοιπές προϋποθέσεις της νομοθεσίας (να μην υπάρχει αδικαιολόγητος πλουτισμός κλπ).

Το Υπουργείο Οικονομικών κινείται απολύτως θεσμικά και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των υπηρεσιών, θα εφαρμοστούν όλα όσα υπαγορεύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.»
Keywords
Τυχαία Θέματα