Mediscience και Groupon

Σχετικά με την χθεσινή ανάρτηση (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/mediscience-groupon.html) θα ήθελα να συμπληρώσω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία.

Έχω αγοράσει κουπόνι από τη Groupon, για πρόγραμμα αποτρίχωσης με IPL Laser στα Mediscience από τον Οκτώβριο και θα ήθελα να παραθέσω τα παρακάτω:
1.
Η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη για το κάθε ραντεβού σε συνδυασμό με την αγενέστατη συμπεριφορά της ρεσεψιόν και των υπευθύνων.
2. Η κάθε συνεδρία για την αποτρίχωση διαρκούσε το πολύ 10 λεπτά (ενώ θα έπρεπε να διαρκεί τουλάχιστον 30 λεπτά) και σε κάθε επίσκεψη εξυπηρετούσε και διαφορετικό άτομο, όπου δεν ήταν καν εξειδικευμένο για αυτό.
3. Μετά από κάθε επίσκεψη, η στάση των υπευθύνων άλλαζε και γινόταν απίστευτα γλυκιά, με σκοπό να προωθήσουν διάφορα πακέτα, τα οποία ξεκινούσαν από 2500? και κατέληγαν στα 200?. Η διαδικασία αυτή κρατούσε γύρω στη μισή ώρα τουλάχιστον (και αυτό αν μπορούσες να τους ξεφύγεις!)
4. Ενοχλούσαν συνέχεια τηλεφωνικά (και ειδικά μεσημεριανές ώρες) για διάφορα δώρα που είχα δήθεν κερδίσει, αλλά για να κλείσω ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη μου έπαιρνε 3 ημέρες για να συνεννοηθώ.
5. Παρόλο που έχω πάει 5 φορές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία απολύτως διαφορά από τη διαδικασία αποτρίχωσης.
6. Έχει ενημερωθεί και η groupon για την κατάσταση αυτή, αλλά μέχρι στιγμής έχει αδιαφορήσει.
Αυτά και περαστικά μας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα