''δεν τον εβαλα στον οκανα ως πανελιστα, ειχε τα προσοντα''...

14:14 13/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Για το θόρυβο που προκλήθηκε με την τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι...
τον τοποθέτησε «αναπληρωτή πρόεδρο θέση καθαρά τυπική χωρίς μισθό, χωρίς δικαίωμα ψήφου χωρίς γραφείο».

«Ξενίζει η τηλεοπτική του εικόνα... Δεκτό. Όμως έχετε την καλοσύνη να διαβάσετε το βιογραφικό του; Δεν μπήκε ως ο πανελίστας
του Χίου αλλά ex officio, έχει 30 χρόνια δράση στο αντικείμενο, ήταν πρόεδρος του αγώνα κατά των ναρκωτικών» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, άσκησε κριτική στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης
καθώς όπως τόνισε, θα έπρεπε να δοθεί μια εξήγηση για το θέμα με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «υπάρχει διαφωνία (σ.σ μεταξύ των υπουργών Μητσοτάκη και Λοβέρδου) για 250 διαθεσιμότητες. Εμείς σε σύντομο διάστημα με τον κ. Μπέζα κάναμε 10.000 διαθεσιμότητες… Η διάφορα είναι ότι βγήκαμε να εξηγήσουμε τη σκοπιμότητα της απόφασης», είπε ο κ. Γεβργιάδης.

«Δεν έχει βγει κάποιος να εξηγήσει με σαφήνεια γιατί η κυβέρνηση έλαβε αυτήν την απόφαση, μου ασκούν κριτική ότι βγαίνω συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ίσως να έχουν δίκιο, ωστόσο δεν μπορείς να έχεις την κοινωνία μαζί σου αν δεν βγαίνεις να εξηγείς στον κόσμο» διευκρίνισε.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα