''δεν κανουμε συνασπισμο με τη ν.δ''...

«Δεν κάνουμε συνασπισμό με τη ΝΔ. Η προγραμματική συμφωνία αφορά στη συνεργασία μας ώστε να μη ληφθούν νέα δημοσιονομικά μέτρα και να εξαντληθεί η τετραετία», δήλωσε ...
στον Αlpha 98,9 ο Χρήστος Πρωτόπαπας, υπεύθυνος για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ.
Από πλευράς του, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ,
Δημήτρης Καρύδης, σε δηλώσεις του επίσης στον Alpha 98,9 εξέφρασε ικανοποίηση για την προγραμματική συμφωνία.
«Είναι ένας οδικός χάρτης που περιλαμβάνει σημαντικά θέματα» είπε, εκτιμώντας παράλληλα ότι «είμαστε στο τελικό στάδιο που βγαίνουμε από το μνημόνιο».

Ο κ. Καρύδης αναφέρθηκε επίσης σε αιφνιδιασμούς και δημιουργία προβλημάτων. «Όταν ένας υπουργός βγαίνει και λέει κάποια πράγματα, θα πρέπει να έχει γίνει συζήτηση» είπε, ζητώντας να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. «Έχουμε μια εικόνα για την κυβέρνηση που δεν είναι αρμόζουσα» πρόσθεσε.
Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ μίλησε επίσης για τον φόρο για τα ακίνητα, λέγοντας ότι πέρασε από «40 κύματα» και συμπληρώνοντας ότι για τα αγροτεμάχια έγινε μεγάλη συζήτηση και δόθηκε «μάχη» για να είναι μικρή η επιβάρυνση.

«Οι επιβαρύνσεις θα είναι ελάχιστες, σε σχέση με τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά, έχει επιτευχθεί μια βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς» είπε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το νομοσχέδιο είναι υπό διαβούλευση.
Κλείνοντας, ο κ. Καρύδης αναφέρθηκε και στο θέμα των υποβρυχίων, λέγοντας ότι ακόμη και στη συζήτηση του νόμου στη Βουλή ουδείς έθεσε θέμα διαφάνειας.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα