''δεν ειχα προσωπικη σχεση με τον βλαστο''...

21:15 21/1/2015 - Πηγή: Fimotro
«Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό, παρά μόνο επαγγελματική», ...
φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, η δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου.

Πρόκειται για τη γυναίκα που σύμφωνα με τη δικογραφία είχε ερωτικό δεσμό με τον Παναγιώτη Βλαστό και τον οποίο εκπροσωπούσε στα δικαστήρια ως συνήγορός του. Η δικηγόρος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των 37 προσώπων που εξάρθρωσε η αστυνομία και σήμερα απολογήθηκε στους ανακριτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι η σχέση
της με τον Βλαστό ήταν μόνο επαγγελματική και ότι η ίδια ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της εκδικητικότητας της περιβόητης «Λίτσας», της εξαδέλφης δηλαδή του Βλαστού, Ευαγγελίας Βλαστού, η οποία με σειρά καταθέσεων της στην αστυνομία, αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

Η Αδαμαντία Αγγελέτου, κατά πληροφορίες υποστήριξε πως η Λίτσα ήθελε να την εκδικηθεί επειδή αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Στη δίκη αυτή η Λίτσα ήταν κατηγορουμένη.

Τέλος, η δικηγόρος φέρεται να ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με τον Βλαστό πριν 2 χρόνια όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του τη διόρισε αυτεπαγγέλτως συνήγορό του. Οι απολογίες συνεχίζονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα