''δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ο μπαλτακος λεει αληθεια''...

16:56 3/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Σφοδρό σφυροκόπημα εξαπολύει η ΝΔ στο μέχρι χθες πανίσχυρο γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι...
το περιεχόμενο του βίντεο αφορά αποκλειστικά προσωπικούς του χειρισμούς.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος είπε στη Βουλή: «Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στο σταυρό αν είναι αλήθεια ή όχι όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος! Όμως, μπορώ
να πω ότι όσα είπε εκφράζουν και αποτυπώνουν πολιτική στόχευση».

Αναλυτικά, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας σε καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε: «Πρώτα υιοθετείτε τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής και τώρα του κ. Μπαλτάκου. Μπράβο σας, προχωράτε πολύ καλά».

Και πρόσθεσε: «Αν νομίζετε ότι είναι αξιόπιστο ένα άτομο που λέει ότι δεν γνωρίζει που είναι ο υιός του, ε, τότε ας τον επικαλείστε!».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο κ. Μπαλτάκος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Real και σε ερώτηση για το που βρίσκεται ο γιος του, για τον οποίο έχουν ενεργοποιηθεί αυτόφωρες διαδικασίες, απάντησε πως δεν γνωρίζει.

Εκτός αυτού, στο επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση «δεν τόλμησε» να «παραιτήσει τον κ. Μπαλτάκο», απάντησε: «Αν θυμάστε, εγώ ανακοίνωσα την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου πολύ πριν το κάνει ο ίδιος. Το έκανα μετά από σύσκεψη που είχαμε με τον πρωθυπουργό στη Συγγρού. Εμείς τον κ. Μπαλτάκο τον αποδοκιμάσαμε».

Νωρίτερα, ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) είχε πει: «Δεν τολμά να παραιτήσει τον κ. Μπαλτάκο η κυβέρνηση. Στη σημερινή του συνέντευξη λέει ότι "δεν με έδιωξαν, παραιτήθηκα αμέσως. Δεν μίλησα με πρωθυπουργό, αλλά με Σταμάτη και Μπούρα και τους είπα ότι έρχομαι να παραιτηθώ"».

Πέραν αυτών σημείωσε ότι «όταν βγαίνει ο Νο 2 της κυβέρνησης και ισχυρίζεται όσα ισχυρίζεται είναι μείζον πολιτικό θέμα. Δεν είναι πολιτική του θέση. Ο κ. Μπαλτάκος κινείται στο πλαίσιο μιας πολιτικής. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στο σταυρό αν είναι αλήθεια ή όχι όσα είπε! Όμως, μπορώ να πω ότι όσα είπε εκφράζουν και αποτυπώνουν πολιτική στόχευση. Έχουν πολιτική σκοπιμότητα και εξυπηρετούν την αυταρχική ακροδεξιά ατζέντα της ΝΔ και αυτή η γραμμή ήταν συνομολογημένη».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα