14 λόγοι που μας αρέσουν οι άντρες

«Τι λατρεύουμε στους άντρες;» Νόμιζα πως πρέπει να το googlάρω για να βρω μερικούς λόγους, για τους οποίους μας αρέσει αυτό το περίεργο ανθρώπινο είδος με τον τόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης!
Άντρας όμως, δεν είναι μόνο εκείνο το αρσενικό που θα περιμένω για χάρη του πάνω από το κινητό. Άντρες είναι οι πατεράδες μας, τα αδέρφια μας, οι κολλητοί μας… η μισή ζωή μας είναι γεμάτη από δαύτους!

Μπορώ να σου βρω 10 μειονεκτήματα στο λεπτό, όμως πάντα θα υπάρχει εκείνη η στιγμή που θα σε κάνουν να λιώσεις και να έχεις εκείνο το “χαζό” χαμογελάκι!

Αφού λοιπόν, έβαλα σε repeat το “I’ll

be your man” από Black Keys, σας παρουσιάζω 14 λόγους που τους αγαπάμε…

Γιατί είναι απίστευτα γοητευτικοί όταν ντρέπονται. Καμουφλαρισμένοι κάτω από το χιούμορ διστάζουν να σε πλησιάσουν και να σου μιλήσουν. Σου παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια. Νιώθεις άνετα μαζί του και μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο μυαλό. Μπορώ να τραγουδήσω με την κουτάλα για μικρόφωνο και να χορέψω Michael Jackson, χωρίς ντροπές! Ξέρουν τι θέλουν… Ναι, ξέρουν. Άσχετα που πολλές φορές δεν μας αρέσει αυτό που θέλουν! Με γοητεύει και τους βγάζω το καπέλο που ποτέ δεν πρόκειται να τον ρωτήσω “τι έχει” και να μου πει: «Τίποτα, τίποτα άσε με!». Μερικές φορές κάνουν σαν παιδάκια. Από τη μια μπορούν να κατεβάσουν όλα τα άστρα του ουρανού για σένα και από την άλλη ζουν και πεθαίνουν για τα νέα skills του lol. Έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν θα ακούσεις ποτέ έναν άντρα να λέει «Αγάπη μου είμαι χοντρός; Αχ! Θα ξεκινήσω τη δίαιτα της Miley Cyrus» και γι αυτό είναι και καλοί φίλοι. Είναι απλοί και στιλάτοι. Είναι πρακτικοί, είναι οι μάστορες του σπιτιού, δεν δέχονται να φτιάξει τη βρύση ο Κυρ-Παντελής ο υδραυλικός… με λίγα λόγια “πιάνουν τα χέρια τους”. Είναι αστείοι και λένε καλύτερα ανέκδοτα. Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι άντρες διαθέτουν καλύτερο χιούμορ. Έχουν απλή λογική και αυτό μας βολεύει, δεν χρειάζεται να ανοίξουμε κανένα λεξικό για να καταλάβουμε τι εννοούσε με το μήνυμα του. Είναι προστατευτικοί και τρυφεροί! Μας διεκδικούν και μας αρέσει, μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές με τα κομπλιμέντα τους… Οκ, δες το και αλλιώς, αν δεν υπήρχαν άντρες πως θα ακούγαμε τα καλύτερα παραμύθια;;; Γιατί έχω πατέρα και αδερφό και είναι πιο cool να είσαι το “κορίτσι του μπαμπά”! Μας κάνουν τα χατίρια, λίγα νάζια, ένα χαμόγελο και τσουπ! η κουρτίνα κρεμάστηκε! Είναι μυστήριοι. Μπορεί να ξέρει τι θέλει, να έχει απλή λογική όμως γλυκιά μου, το πώς θα σου “σερβίρει” ότι του αρέσεις είναι περίπλοκο, δεν πιστεύεις; Απλά θυμήσου τον Γιωργάκη από το σχολείο που σε ήθελε και γι αυτό σου πετούσε χαρτάκια στα μαλλιά! Νατάσσα Like the life
Keywords
Αναζητήσεις
μ αρεσουν οι αντρες σαν τον μπαμπα μου, αντρας και ναζια
Τυχαία Θέματα