Μπραβο στους ελληνες δικαστες - εστειλαν επιστολη στον γιουνκερ για να στηριξει τον τσιπρα

13:14 13/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Μια πολύ σημαντική κίνηση έκαναν σήμερα οι Έλληνες Δικαστές. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ προκειμένου να στηρίξει την...
προσπάθεια της κυβέρνησης στον αγώνα κατά της λιτότητας.

Η πρόεδρος της Ένωσης κυρία Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου καλεί εκ μέρους όλων των δικαστικών λειτουργών της χώρας τον κ. Γιουνκέρ να παρέμβει στα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα και προς τις κυβερνήσεις άλλων κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπερ των ελληνικών προτάσεων για την εξεύρεση λύσης.

«Η Ιστορία και ο πολιτισμός της Ελλάδας
(οι αρχαιότεροι στην Ευρώπη) αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι λαός αξιοπρεπής, υπερήφανος, δραστήριος και δημιουργικός», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Εκτιμούμε πολύ κ. Πρόεδρε τις θετικές προσπάθειες σας για την εξεύρεση λύσης. Εμείς οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί, ως τμήμα του Ελληνικού Λαού σας παρακαλούμε να παρέμβετε προς τα άλλα Θεσμικά Ευρωπαϊκά Όργανα και προς τις Κυβερνήσεις των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών, υπέρ των προτάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για να εξευρεθεί λύση, η οποία, θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη, χωρίς την παράταση του Μνημονίου, χωρίς μέτρα λιτότητας, μια λύση η οποία θα επιτρέψει στον Ελληνικό λαό να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του».
Keywords
Τυχαία Θέματα