Αθωοι οι δυο συλληφθεντες για την γερολυματος cosmetics

17:36 6/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Την απαλλαγή των δύο ανδρών, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα ως νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας Γερολυμάτος Cosmetics, για τη καταβολή δεδουλευμένων στους 300 και πλέον εργαζόμενους, αποφάσισε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές. Το δικαστήριο...
έκρινε ότι οι κατηγορούμενοι Κ. Χρηστίδης και Φρ. Σεκούλα είναι αθώοι για το λογο ότι δεν προέκυψε από τη διαδικασία ότι εκπροσωπούν την εταιρία.

Μάλιστα, αποφάσισε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας,
προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος των αναφερόμενων ως νομίμων εκπροσώων της εργοδότριας εταιρίας, όπως φαίνεται από το ΦΕΚ.

Όμοια ήταν και η εισαγγελική πρόταση, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης, Αθ. Σταυρή, υποστήριξε ότι κανένας από τους δύο άνδρες, οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συλληφεί μετά από σχετική καταγγελία των εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρία προχωρά στην απόλυση όλων και σε διαλείπτουσα εργασία μία φορά την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες απολογήθηκαν στον ανακριτή για άλλη υπόθεση, για την κατηγορίας της κλοπής εμπορευμάτων από τις αποθήκες της επιχείρησης αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Αμέσως μετά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 100.000 ευρώ ο καθένας και περιοριστικούς όρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα