Ρέθυμνο: Μέχρι και τρις ισόβια για τον 47χρονο παιδεραστή εκπαιδευτικό

Σήμερα πιθανότατα θα ανακριθεί ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων Νίκος Σειραγάκης. Από πλευράς αστυνομίας τηρείται απόλυτη σιγή για τις συνθήκες και ώρες μεταφοράς του μια και γίνεται προσπάθεια να αποφευχθεί λιντσάρισμά του από συγγενείς των θυμάτων.

Η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί φρίκη όχι μόνο στην κοινωνία του Ρεθύμνου, αλλά.......
και στο πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας Ρεθύμνου Μαρία Δημητριάδου άσκησε ποινική δίωξη στον προπονητή-τέρας για κατάχρηση ανηλίκων και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, με τις εισαγγελικές Αρχές να αποφασίζουν,
μετά από ειδική εισαγγελική διάταξη, να δώσουν και επίσημα το όνομά του και την Ασφάλεια Ρεθύμνου λίγο αργότερα να δίνει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες με το πρόσωπό του .

Στην εισαγγελία έχουν φτάσει βίντεο όπου καταγράφονται οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν τα θύματα του διεστραμένου προπονητή. Πρόκειται για βίντεο που έκαναν ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς να κλονιστούν μπροστά στα όσα εκτυλίσσονταν. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 χρόνων για κάθε παιδί με το οποίο συνευρέθηκε, πράγμα το οποίο σημαίνειπως, και εάν μιλήσουν και άλλα θύματά του, η ποινή του είναι δυνατόν να φτάσει μέχρι και τα τρις ισόβια.
rethemnosnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα