Ασύλληπτο φονικό το έγκλημα στα γλυκά νερά

14:16 11/5/2021 - Πηγή: Fimotro
Κόλλησαν το όπλο στον κρόταφο του μωρού κι έπνιξαν την μητέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι αδίστακτοι ληστές που έπνιξαν την 20χρονη Καρολίνα με μαξιλάρι έφτασαν ακόμη και στο σημείο να απειλήσουν με όπλο το μόλις 11 μηνών παιδί του ζευγαριού για να μάθουν πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα.

Όσο οι τρεις κακοποιοί, όπως αποκάλυψε παρά το σοκ του ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας, είχαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού, η 20χρονη

μητέρα φώναζε για βοήθεια. Κι αυτό ήταν κάτι που έκανε τους αδίστακτους κακοποιούς να πάρουν ένα μαξιλάρι, να το βάλουν πάνω από το πρόσωπό της και να την πνίξουν. Οι δράστες, μάλιστα, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφτασαν στο σημείο να κρεμάσουν το σκυλί.

Την Αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολίνας, ο οποίος – παρά το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον είχαν δέσει – έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος και είπε στους αστυνομικούς για τους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.

Οι δράστες, σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες, κατάφεραν να αρπάξουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι αστυνομικοί τώρα ελπίζουν στην κατάθεση του συζύγου της 20χρονης για να έχουν και άλλα στοιχεία για τους αδίστακτους κακοποιούς.

The post Ασύλληπτο φονικό το έγκλημα στα Γλυκά Νερά appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα