Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς

12:08 11/5/2021 - Πηγή: Fimotro
«Ήταν τουλάχιστον τρεις» είπε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 32χρονος

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ληστείας μετά φόνου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και δολοφόνησαν μια γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγό της.

«Φορούσαν κουκούλες. Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σκότωσαν ακόμη και το σκυλί της οικογένειας,

στραγγαλίζοντάς το στα κάγκελα του διώροφου σπιτιού.

Ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα την ώρα της δολοφονίας της συζύγου του, είναι 32 ετών και εργάζεται ως πιλότος, ενώ το θύμα ήταν μόλις 20 ετών. Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκεται ιατροδικαστης και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών.

Πώς έγινε η ληστεία

Η ληστεία σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10. Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες βασάνισαν το ζευγάρι για να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι.

The post Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα