''aστειο να μας καταλογιζουν ανοιγμα σε νεοναζι''...

20:32 21/5/2014 - Πηγή: Fimotro
«Είναι από απογοητευτικό έως αστείο να καταλογίζουν σε εμάς άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες» δήλωσε ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ...
αντιδρώντας στις βολές που δέχεται ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Την Κυριακή το βράδυ ζητήσαμε την εγρήγορση του δημοκρατικού κόσμου, όταν ο κ. Καμίνης επέλεγε να σιωπήσει» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης και τόνισε πως «κανένα επικίνδυνο επικοινωνιακό παιχνίδι και καμία παλαιοκομματικού ήθους επίθεση δεν θα σταματήσει τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην Αθήνα».

Η
κόντρα μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας κορυφώθηκε όταν ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον κ. Σακελλαρίδη για «άνοιγμα» προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, λίγες ημέρες πριν τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Τετάρτη, ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν απών στη μάχη που έδωσε ο ίδιος να μην πραγματοποιούνται τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής.

«Όταν απαγορεύσαμε το συσσίτιο της ΧΑ στο Σύνταγμα, ο κ. Σακελλαρίδης και το κόμμα του ήταν απόντες» είπε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Παναγιώταρος είναι γνωστοί. Έχουν δώσει τις εξετάσεις τους. Δεν μπορείς να τους κλείνεις αντιμνημονιακά το ένα σου μάτι και να τους λες «ψήφισε με τώρα και βλέπουμε» και την ίδια ώρα να κλείνεις το άλλο στους μετανάστες. Δεν αλληθωρίζεις όταν μιλάς για τη Χρυσή Αυγή».

Μια ημέρα πριν, το βράδυ της Τρίτης Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στο Mega, δήλωσε πως ο συνδυασμός του δεν επιχειρεί «να ψαρέψει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής», ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι νεοναζί το 16% των Αθηναίων που ψήφισαν τον Ηλία Κασιδιάρη.

Παράλληλα, είπε πως ήδη από την Κυριακή είχε κάνει λόγο για την ανάγκη επαγρύπνησης των πολιτών απέναντι στα υψηλά ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος και κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο ότι δεν έκανε και εκείνος το ίδιο.

«Σε νεοναζί και εγκληματίες δεν κάνουμε κανένα άνοιγμα. Δεν τους θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες που είτε ψήφισαν άλλους συνδυασμούς ή δεν προσήλθαν στις κάλπες να στηρίξουν τον συνδυασμό του και πρόσθεσε: «Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν με τη ψήφο τους την Κυριακή την ανάγκη για μια μεγάλη και πραγματική αλλαγή».

Σήμερα το βράδυ οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί ανάμεσά τους στον ANT1.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα