Αρχιζει σημερα με αγιασμο η ολομελεια της βουλης

08:48 7/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Εναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής σήμερα Δευτέρα. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα τελεστεί στις 11 το πρωί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ, δίνοντας το σήμα έναρξης...
μίας κρίσιμης εβδομάδας στη Βουλή, αφού οι βουλευτές θα κληθούν να εγκρίνουν τον προϋπολογισμό του 2014, αλλά και το νέο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί κατά της ρατσιστικής βίας.

Παράλληλα με τον αντιρατσιστικό νόμο, αναμένεται να τεθεί το ζήτημα
της διακοπής της καταβολής της αποζημίωσης στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην φυλακή, ενώ αφού έρθουν στη Βουλή, θα οριστεί συζήτηση επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για άλλα αδικήματα που δεν εμπίπτουν στα αυτόφωρα κακουργήματα, όπως η παράνομη οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προεδρείο βρίσκεται σε επιφυλακή και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, εν μέσω των εξελίξεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης έχει ζητήσει από το φρούραρχο αυστηρούς, ελέγχους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που έχουν προσκλήσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2014, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει στις 12.00 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας
Keywords
Τυχαία Θέματα