Απόλλο κριντ και ιβάν ντράγκο συναντιούνται ξανά σε γυμναστήριο στην καλιφόρνια

18:28 31/8/2019 - Πηγή: Fimotro

Ο ένας συμμετέχει στο franchise μόνο ως αύρα ονόματος. Ο έτερος συμμετείχε κανονικά στο Creed 2. Καρλ Γουέδερς και Ντολφ Λούντγκρεν έκαναν το όνομά τους μέσα από το Rocky 4. Ήταν μέρος της μάχης που αποτέλεσε την αιτία για να γίνει η επικότερη μάχη του franchise. Από το 1985 έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά ο Κριντ και ο Ντράγκο είναι ακόμα γεροί και γυμνάζονται επισταμένως.

Τόσο ο Ντολφ Λούντγκρεν όσο και ο Καρλ Γουέδερς ζουν στην Καλιφόρνια για χάρη της δουλειάς, αλλά και της καλοπέρασης, αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούν τα τελευταία χρόνια. Αυτό έγινε πριν δύο μέρες στο γυμναστήριο Gold’s Gym στην περιοχή Venice της Καλιφόρνια.

Οι δύο θρυλικοί πρωταγωνιστές του Rocky 4 και Creed 2 είπαν τα νέα τους και ο Ιβάν Ντράγκο έπεισε τον Κριντ να βγουν μια φωτογραφία που ήταν δεδομένο πως θα συναρπάσει το κοινό. Μάλιστα, ο Ντολφ έκανε πλάκα στο σχόλιο του λέγοντας «ο Απόλλο δείχνει επικίνδυνος».

Όπως τους βλέπουμε πάντως, κάτι μας λέει ότι μια μάχη στο ρινγκ ανάμεσα τους δεν θα έβγαζε νικητή. Είναι και οι δύο σε εντυπωσιακή κατάσταση για την ηλικία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Rematch at Gold’s Gym Venice.

Keywords
Τυχαία Θέματα