ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

10:20 14/5/2011 - Πηγή: Fimotro
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΑ "ΝΕΑ"...
«Δεν δέχομαι συνδιαχείριση του αδιεξόδου» λέει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κλείνοντας ουσιαστικά κάθε χαραμάδα για συναινετικές λύσεις στην προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση. Σε συνέντευξή του στα Νέα, μετά το Ζάππειο ΙΙ και...
τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας, ο αρχηγός
της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρεί και σε μια έμμεση παραδοχή ότι η ΝΔ χρειάζεται τον χρόνο της και δεν είναι ακόμη έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. «Δεν μας ενδιαφέρει απλώς να αντικαταστήσουμε μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο» αναφέρει εξηγώντας γιατί δεν ζητεί αμέσως εκλογές.
Επίσης, εκφράζει την ανησυχία του ότι μπορεί να ανοίξει ένας κύκλος κοινωνικών αναταραχών και επιμένει ότι η αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου είναι πλέον αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας.
Ανησυχητικό θεωρεί και το διεθνές κερδοσκοπικό παιχνίδι, στο οποίο αποδίδει τα δημοσιεύματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. «Βρεθήκαμε στη μέση, εκεί όπου τσακώνονται τα θηρία» είναι η εκτίμησή του.
Στο εσωκομματικό πεδίο κινείται με αποκλειστικό στόχο να μην ανοίξουν νέα μέτωπα και πλέον παραπέμπει στον Κ.Καραμανλή κάθε ζήτημα που αφορά τον προκάτοχό του, σε νέα νέα έμμεση προτροπή προν τον πρώην πρωθυπουργό να λύσει τη σιωπή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα